Beauty 

Tussen de saunarondjes door kunt u gebruik maken van onze beauty mogelijkheden

Een losse beautybehandeling, een ontspannende massage, een reinigende pakking of een uitgebreid arrangement? Het kan allemaal. 

Massage's

Probeer ook eens de Hot Stone massage. Een  massage techniek, waarbij het lichaam gemasseerd wordt met voorverwarmde lavastenen.

Gezichtsbehandelingen

Voor de gelaatsbehandelingen wordt gebruik gemaakt van Medex producten.
De huidverzorgingsproducten van Medex zijn allemaal van zeer hoog niveau en zijn opgebouwd uit zoveel mogelijk verschillende componenten, omdat de een nou eenmaal beter reageert op dit en ander weer beter op dat. Dit biedt ook voordelen met betrekking tot eventuele overgevoeligheid of allergie. Onze schoonheidsspecialiste kan u helpen om uit de Medex-lijn precies dat product te kiezen dat het best bij u past of waar u het best tegen kunt.

Pakkingen

Pakkingen zijn zeer gezond voor uw lichaam. Dat komt door de heilzame werking van  de algen en de zeewier. De zee-alg is rijk aan mineralen, sporenelementen, vitaminen en (essentiële) aminozuren. Hierdoor heeft de zeealg de volgende invloed op de huid: voedend, ontslakkend, zuiverend, vochtregulerend, liftend en door het jodium afslankend.

Eerst wordt de gel op het lichaam aangebracht. Vervolgens wordt je ingepakt in een folie en een voorverwarmde deken. In ca. 20 minuten doen de algen hun heilzame werking. Via transpiratie verlaten de afvalstoffen het lichaam en ervaar je een weldadige warmte. De behandeling wordt afgesloten met een ontspannende voetmassage.

 

© Sauna de Bron

Meerweg 22

9482 TE Tynaarlo

Op de grens van Drenthe & Groningen

© Sauna de Bron

Meerweg 22

9482 TE Tynaarlo

Op de grens van Drenthe & Groningen

maandag t/m vrijdag 10:30-16:00 en van 16:30-22:00

zaterdag 10:30-16:00 en van 16:30-22:00

zondag gesloten

Gesloten >>