Corona maatregelen

A3 poster corona regels.png

Extra informatie omtrent corona maatregelen

Corona-update:
 

Lieve gast van Sauna de Bron,
 

Corona nieuws

Tijdens de persconferentie van zaterdag 18 december is bekend geworden dat wij onze deuren helaas moeten sluiten tot en met tenminste 14 januari 2022. 


Vanwege het oplopend aantal besmettingen hebben wij te maken met nieuwe maatregelen. Sauna de Bron blijft, zoals u van ons gewend bent, flexibel en wij passen ons aan om onder elke nieuwe omstandigheid een bezoek aan Sauna de Bron zo prettig mogelijk voor u te maken. 

Vanaf vandaag, zaterdag 13 november, passen wij onze openingstijden tot nader order aan. We blijven u berichten via de nieuwsbrief en social media zodra er weer nieuwe aanpassingen zijn. 

De sauna en wellness faciliteiten zijn elke dag geopend van 10:30 tot 16:30.  U kunt dan ook gebruik maken van ons restaurant, in badjas zoals u gewend bent. 


Goed Nieuws

Goed nieuws; je kan nog steeds genieten van een dagje wellness! Vanwege de maatregelen die vanuit de overheid zijn gesteld, zijn wij verplicht om vanaf 6 november 2021 met een Coronatoegangsbewijs te werken. Wij laten daarnaast nog steeds een beperkt aantal gasten toe om rust en ruimte te behouden. Op deze manier zorgen wij voor een veilige omgeving voor al onze gasten.

 

Aangepast (tijdelijk) beleid vanaf zaterdag 6 november 2021:

 

Reserveren verplicht

Coronatoegangsbewijs: QR-code Vaccinatiebewijs, herstelbewijs of recente negatieve test die niet ouder is dan 24 uur (geen zelftest) met daarbij het tonen van een geldige legitimatiebewijs.

Deze regels gelden voor zowel saunabezoek, restaurant, buiten, beautybehandelingen of massage kortom overal.

 

Beste gast,

Vanaf 6 november is het wettelijk verplicht om bij een bezoek aan Sauna de Bron een geldig coronatoegangsbewijs te tonen. Aangezien het gebruik van telefoons binnen ons resort niet is toegestaan, verzoeken wij je om bij het inchecken een coronatoegangsbewijs te tonen. Dit betreft een QR-code via de CoronaCheck app óf een negatief testbewijs niet ouder dan 24 uur en afkomstig vanuit een officiële test locatie (een zelftest kan niet worden gebruikt) met daarbij een geldig legitimatiebewijs.

 

Bezoek aan Sauna de Bron
Mét een geldig coronatoegangsbewijs heb je toegang tot ons wellnessresort én ons restaurant.

 

Hoe werkt het

 

1. Laat je testen of vaccineren

Om toegang te mogen verlenen aan onze gasten dienen wij, net als andere bedrijven in onze branche, te vragen naar een geldig coronatoegangsbewijs. Dit is een eis vanuit de overheid.

 

2. Maak een QR-code

Van een vaccinatie, een herstel of van een negatieve testuitslag maak je in de app een QR-code. Dat is jouw bewijs. Heb je geen coronacheck app? Dan kan je de QR-code printen via CoronaCheck.nl. Alleen een vaccinatiebewijs is géén geldig toegangsbewijs.

[Check voordat je vertrekt naar ons wellnessresort of de QR-code goed wordt weergegeven in de app.]

 

3. Toon je QR-code

Om toegang tot ons wellnessresort te krijgen laat je jouw QR-code én je identiteitsbewijs controleren bij aankomst. Jouw QR-code kan dan gescand worden.

 

4. Dagje wellness

Na het scannen krijg je een groen of rood scherm. Indien je een rood scherm te zien krijgt, krijg je op dat moment geen toegang tot het wellnessresort. Bij een groen scherm kan je genieten van een dagje wellness.

 

5. Beautybehandeling of massage

Mondkapje verplicht

Houd je aan 1.5 meter afstand

Iedereen die in het complex aanwezig is dient zich aan 1.5 meter te houden.


Reserveren Online is verplicht

Reserveren voor beautybehandelingen en massages blijft wel alléén telefonisch of ter plaatse mogelijk. Komt u ons spontaan bezoeken zonder reservering vooraf dan zal de saunamedewerker ter plaatste beoordelen of er ruimte is voor toegang en verzoeken het gezondheidscheck formulier in te vullen.


Openingstijden   


Maandag t/m zaterdag 

middag sessie 10:30 - 16:00 uur

avond sessie 16:30 - 22:00 uur. 

Laatste zondag van de maand geopend (Badenkaarten en Kortingsbonnen niet geldig).


Leeftijd saunabezoek aangepast

Vanaf 1 juli 2020 is de toegestane kinderleeftijd verhoogd naar 12 jaar. 

Rokersbeleid

Graag willen wij alle bezoekers een rookvrije plek kunnen aanbieden. Daarom is het roken uitsluitend toegestaan op het daarvoor aangewezen plek naast de Kamin sauna.

 

Telefonische bereikbaarheid

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m zaterdag van 9:30 - 22:00 uur